Kedves Látogató!

Kisebb kár érte és úgy érzi, hogy nem éri meg pereskedni? Nincs pénze pereskedni? A Pertárskereső.hu ebben segít. Keressen károsult társakat! A TV Ügyvédje riportereként többezer esetben tapasztaltam, hogy nem tudott “győzni az igazság”. Miért? Részletek...

Zee Capital, New Chance, Morgen, Otthon Támasz, stb károsultjait keressük

2014.06.03 | Eddig csatlakozott: 37 fő Csatlakozom
Bezár
Vissza

Az ingatlan fedezetű szerződések refinanszírozóinak (CIB Bank, Raiffeisen, stb) jelzálogjogát hagyva az adósra a kölcsön összegét a szerződésre hivatkozva hajtják be.Végelszámolás, felszámolás elött átjátszák egyik cégükről a másikra a még fizetőképes ügyfeleket. Csak akkor döbbensz meg, amikor el akarod adni a lakásod,kifizetve a hátralékot! A Jelzálogjog akkor is marad.Kiderül, hogy feneketlen kútba dobáltad (-od) a pénzed. Ha tétlen vagy, fizess és ha a végén elszámoltál a hitelezővel, fizesd ki a hiteled a refinanszírozónak IS. Vagy lépj és vedd fel a kapcsolatot, hogy minél többen legyünk, akik megakadályozzák a “bűncselekmény hiányában” megszüntetéseket.

2014.06.03 | Eddig csatlakozott: 37 fő Csatlakozom
Bezár

Szóljon hozzá!

(kötelező)
(nem tesszük közzé) (kötelező)

17 hozzászólás

 1. Kérem Gyöngyösi Tibor urat minél hamarab jelentkezen mert én is ebben a cipőben járok most a számom 06306579258 vagy a degane70@freemail.hu nagyon várom azt hiszem van miröl beszélnünk.

 2. Ha még nem találtunk egymásra, nagyon jó lenne! Rövid az idő! morzee2011@gmail.com

 3. Gyöngyösi Tibor | 2016. július 4. hétfő - 11:14

  Üdv!
  Valaki tud esetleg fejleményeket Lapis ügyben?
  Van egyáltalán aki megállítja ezt?
  Minden, de tényleg minden megoldás érdekel…

 4. Kamarán Péterné | 2016. december 5. hétfő - 06:56

  Dr. Lapis András a ZEE Capital jogtanácsosa volt, abban az időben amikor felvettük a hitelt, két évig fizettük és amikor láttuk hogy olyan magas a törlesztőrészlet hogy nem tudjuk fizetni meghirdettük a 12 milliót érő lakásunkat áron alul, rögtön lett is rá készpénzes vevő. Ezután felhívtam Lapis urat hogy sikerült eladni a lakást ezért tudunk végtörleszteni, két nap mulva jött a felmondó levél, éltek opciós jogukkal és kiraktak a lakásból. Most ott tartunk 7 év után hogy a Morgan ahol meglepő módon Lapis úr az egyik tulajdonos végrehajtást inditott ellenünk /három millió forintot követelnek/, mert nem elég hogy a 4 milliós hitel amiből két évig fizettünk vissza megtérült nekik a 4,5 milliós opciós joggal, amit mondanom sem kell pár hónap alatt már a harmadik tulajdonosa volt a lakásnak. Hosszú per elé nézünk.

 5. Káposztás Árpádné | 2017. január 9. hétfő - 12:41

  Tisztelt Kamarán Péterné !
  Ne haragudj, hogy tegezlek én Magdi vagyok és én is így jártam ezzel a düg lapissal. Ez nem ember még állatnak sem lenne jó.
  Minket is kilakoltattak már 7 éve elmúlt, hogy albérletben élünk. Sajnos én rokkant lettem és így nem tudtam fizetni a törlesztőrészletet. Engem érdekelne, hogy ti bepereltétek ezt a dögöt, mi a menete ennek. Már vagy 8 tulajdonosa van az azóta is ott álló üres ingatlannak.
  Légy szíves ha van időd írd meg a pereskedés el inditását.Opciós vételi jogukkal élve vették el a lakást. El nem tudják adni mert egy portán van a hugom is és édesanyám is lakik. Édesapám kömüves mester volt ő építette ezt a 158 m2-es lakást az anyué 100 m2, a hugomé 170m2.
  Köszönettel Magdi

 6. Mi is Lapis áldozatai vagyunk, CIB-es háttérrel, akik még 2014 -ben megalkudtak a bőrünkre.
  Utolsó, aljas népség ! Ha még van hova, mi is csatlakoznánk ! Vagy már veszett fejsze ? Mert mi még hadakozunk, de egyre reménytelenebb az ügy. Nem, mert Lapis akkora ász – azért, mert vastagabb bőre csak a rinocérosznak van, mint neki ! Amit nem látok világosan, honnen ered az érinthetetlensége ? Melyik kormány-mocsoknak a védence ? Honnan meríti végtelen arroganciáját, arcátlan magabiztosságát annak tudatában, hogy egy közönséges bűnöző ! A bíróságok minden eddigi fellépésünket lesöpörték az asztalról, a BRFK, a Legfőbb Ügyészség, a PSZAF (MNB), a NAV nem keres rajta valamiért fogást, pedig nyilvánvaló a csalás, okirathaMISÍTÁS, megtévesztés, számviteli törvénysértés, a csődbűncselekmény, fedezetelvonás, halmazatiként ezer évet kellene rásózni ! Ez jár neki – megdolgozott érte ! Akit még megmozgat ez a téma, kérem, privátban írjon, e-mail címmel és/vagy telefonszámmal. Facebookon is elérhető vagyok.

 7. Él még ez a csapat, vagy szerveződés ?

Oldalak: 1 2