Kedves Látogató!

Kisebb kár érte és úgy érzi, hogy nem éri meg pereskedni? Nincs pénze pereskedni? A Pertárskereső.hu ebben segít. Keressen károsult társakat! A TV Ügyvédje riportereként többezer esetben tapasztaltam, hogy nem tudott “győzni az igazság”. Miért? Részletek...

ÜDÜLÉSI JOG – másodlagos – ÉRTÉKESÍTÉS károsultja

2016.07.26 | Eddig csatlakozott: 72 fő Csatlakozom
Bezár
Vissza

ESETEM:
- megvásárolt üdülő jogunkat értékesíteni kívántuk.
- másodlagos értékesítés, magánúton nem működött.
- üdülő jogot értékesítő cég, értékesítő igazgatója vállalta, hogy ha veszünk a jelenleginél egy általa ajánlott jobb üdülő jogot, úgy azt 3. hónapon belül minden gond nélkül el tudja adni. Kért még, 400.000,-Ft ot, hogy felminősítse a jelenlegit egy másik üdülőjogra. Megnyugtatásunkra, – ezzel egy időben – rögtön kötöttek is egy ELADÁSI MEGBÍZÁST! ( szóban “tuti” eladás, míg a megbízásban csak lehetőség!)
Ezt követően, hitegetés, majd elérhetetlenek. Gondolom, az “eddig” leírt történettel sokan vagyunk, akik hasonló cipőben jártunk, vagy járnak még!
Az én esetem, annyiban tér el velem azonos problémával küzdő sok ezer sorstársaimétól, hogy Magyarországon “egyedüli” eset vagyok – eddig – aki ÜDÜLÉSI JOG – másodlagos – ÉRTÉKESÍTÉS károsultjaként ,RDO etikai kódexe értelmében, követelésemmel az IDRS- ig mentem! Az IDRS székhelye LONDON! (Egyesült Királyság) Itt vizsgálják meg a kérelmet, – igaz k.b. 5. év kálvária után – KÁRT TÉRÍTETTEK jogerős végzéssel!
Folytatása: az “ítélet” alapján, a szerződés – végleges – érvénytelenítéséért neki indulni, most esedékes nekem is!
Ehhez keresek “jogban” ezen a területen jártas segítséget.

2016.07.26 | Eddig csatlakozott: 72 fő Csatlakozom
Bezár

Szóljon hozzá!

(kötelező)
(nem tesszük közzé) (kötelező)

4 hozzászólás

  1. Tegnap voltam a Club Hotels Europe Kft-nél egy meghívásos megbeszélésen. Szerettem volna eladni a Dobogómajori üdülési jogomat. Ehhez vásárolni kellett volna náluk üdülési jogot 400.000 Ft-ért.
    Nagyon kedves volt az úr akivel tárgyaltam, csak amikor közöltem, hogy másnap adok választ, akkor hirtelen ott hagyott. Később az ügyvezető igazgatóval is beszéltem, vele is közöltem, hogy momentán nincs nálam 100.000 Ft mert ennyit kellett volna akkor ott befizetnem. Másnap adok választ, na erre ő is ott hagyott. Végül kaptam még engedményt is a 400.000 Ft helyett csak 300.000 Ft-ot kell befizetnem, ha akkor ott befizetem az előleget. Végül kiharcoltam a névjegykártyát, de úgy hiszem soha többet nem akarok velük kapcsolatba lépni. Hiszen semmi garanciát nem vállal arra, hogyha én befizetem a pénzt, akkor ő eltudja adni az üdülési jogomat.

  2. Club Hotels International kft.
    Átvertek és most nem akarják vissza fizetni az előleget,hol ott a szerződés megkötése után pár nappal,vissza léptünk 14 napon belül bőven és lassan lejár az egy hónap várakozás és nem küldték vissza.Remélem nem kerül bíróság elé,mert az nem jó sem nekem de főleg nekik,mert többet árthat őnekik az eljárás!!

  3. Ezt most nem értem. El akarta adni a meglévő üdülési jogát, erre vett még egyet? Ebben mi a logika ?

  4. dr. Nagy Mátyás | 2016. december 20. kedd - 15:11

    Az eset tökéletesen tipikus. A hozzászólások is. 1. Másodlagos értékesítés nem működik. 2. Aki elégedetlen, az belecsúszik abba a hatásba, hogy még fizetni fog. A kivezető út csak a per.

Oldalak: