Kedves Látogató!

Kisebb kár érte és úgy érzi, hogy nem éri meg pereskedni? Nincs pénze pereskedni? A Pertárskereső.hu ebben segít. Keressen károsult társakat! A TV Ügyvédje riportereként többezer esetben tapasztaltam, hogy nem tudott “győzni az igazság”. Miért? Részletek...

Mérőóramágnesezéssel vádolnak

2011.04.10 | Eddig csatlakozott: 356 fő Csatlakozom
Bezár
Vissza

A TIGÁZ azzal vádol, hogy mágnesezzük a mérőórát. Mit lehet tenni? Ki akarják kapcsolni a gázt és nem lesz akkor melegvíz és fűtés. Ráadásul kötbért akarnak fizettetni, büntetnek, mint egy hatóság. Csatlakozzon, aki hasonló helyzetbe került!

2011.04.10 | Eddig csatlakozott: 356 fő Csatlakozom
Bezár

Szóljon hozzá!

(kötelező)
(nem tesszük közzé) (kötelező)

794 hozzászólás

 1. Málnás István | 2014. április 1. kedd - 08:40

  Velünk is 540.000,- Ft-os kötbért akartak fizettetni, arra hivatkozással, hogy karcos az óránk! ALattomos módon elterelték a figyelmem mikor cserélték az órát !

  Mi, az oldalon is regisztrált dr. Tóth Levente ügyvéd (www.drtothlevente.hu) segítségét kértük, aki naprakész a témában és segítsége eredményeképp az Energia Hivatal törölte a kötbérfizetési igényét.

 2. Plombás gázmérő ügyekben Dr. Kardos László, Dr. Kalocsai Gábor, Dr. Jóna Lívia, illetve Dr. Szabo L. Zsolt ügyvédeket célszerű keresni.

 3. Segítséget kérnék.
  Kiváncsiságból lerültem az oldalra, én csak arra lettem volna kíváncsi, hogy a gázmérő óra és fogyasztói ellenőrzés pontosan mit takar. Kaptam ugyanis egy ilyen ellenőrzéről szóló levelet a minap az Égáz-Dégáztól.Miután beleolvastam kimentem és sajnos azt tapasztaltam a szabad ég alatt levő gázórán, hogy a plein van karcolódás és az oldalán levő öntapadós címke egy része hiányzik.Én egyéb plombát nem látok (nyomát sem) vagy az öntapadós cimke is az? Az órát 2008-ban cserélték. Én sem mágnesezét sem egyéb módon jogtalan gáz vételezést nem csináltam.
  A sok válaszból most már nem tuom, hogy mit tegyek vagy ne tegyek, hogy ebből az előttem álló tortúrából a legjobban jöjjek ki.Ok, hogy nem leszek egedül, de az a jó, ha aláírom a jkv-t, vagy az ha nem? Kérjek MKEH vizsgálatot a helyszinen vagy sem és ha igen, mire.
  Tud valaki az ügyben járatos ügyvédet ezen szolgáltató területéről (dél-magyarország),mert gondolom,hogy anélkül esélyem sincs az igazamat bebizonyítani.

  előre is köszönöm

Oldalak: 1 78 79 80