Kedves Látogató!

Kisebb kár érte és úgy érzi, hogy nem éri meg pereskedni? Nincs pénze pereskedni? A Pertárskereső.hu ebben segít. Keressen károsult társakat! A TV Ügyvédje riportereként többezer esetben tapasztaltam, hogy nem tudott “győzni az igazság”. Miért? Részletek...

Ingatlanbazar.com és Ingatlandepo.com

2011.08.01 | Eddig csatlakozott: 853 fő Csatlakozom
Bezár
Vissza

“Az ingatlanbazar.com és ingatlandepo.com oldalak üzemeltetője elleni fellépésre keresek olyan elszánt pertársakat, akik szintén a tisztességtelen és megtévesztő gyakorlat csapdájába estek, leiratkozni nem tudnak és egyre nagyobb összeget követelnek rajtuk.”

A www.ingatlanbazar.hu oldal NEM ehhez a tulajdonosi körhöz tartozik!!!

2011.08.01 | Eddig csatlakozott: 853 fő Csatlakozom
Bezár

Szóljon hozzá!

(kötelező)
(nem tesszük közzé) (kötelező)

266 hozzászólás

 1. Én 2009-12-26-án adtam fel hirdetést. Nem tudtam leiratkozni. Az ügyvédem utánanézése alapján a következő cikkek jelentek meg a témában:

  http://mte.blog.hu/2010/02/05/ujabb_etikatlan_uzleti_magatartas_a_neten Újabb etikátlan uzleti magatartás a neten

  homar.blog.hu/2009/11/06/arak_nelkul_szamlaz_az_ingatlanbazar_com?fullcommentlist=1#comments
  itt: Takács Edina újságíró….
  http://www.fogyasztok.hu/cikk/20091221/ingatlandepo-tisztessegtelen-szerzodesi-feltetel (a homar-on belül megadott link)

  http://atvugyvedje.hu/tv-adasok 8. adás, 1. rész 2010 márc 23. A TV ügyvédje (ez is a homar-ban)
  (Hajnal Zsolt: “…nem jogos, amit pedig már kifizettek, az visszajár” – a szegedi ítélőtábla ítélete szerint)

  http://www.panaszfal.hu/index.php/topic,1732.1710.html Ingatlandepo és -bazár bejegyzések a panaszfalon

  http://www.168ora.hu/itthon/virtualis-remalom-ingatlandepocom-48167.html Virtuális rémálom

  Én Hajnal Zsolt nyilatkozatához tartottam magam eddig, azaz meg sem nyitom a “díjbekérő” és egyéb fenyegetőző leveleket. Kétszer már “végrehajtó” szerepelt a tárgysorban. Ebből is úgy érzem, hogy üres a fenyegetőzés. Szerintem egy igazi végrehajtó nem ismételne…

 2. Jól gondolod Hegedűs Imre és a többi becsapott ingatlandepos és bazáros ,,,,,, Olvastátok láttátok a híradót???, Az index-en kint van a link-je… Érdemes megnézni, Végre az ügyészség vádat emelt az oldal vezetője és ügyvédje ellen, Reméljük nem kell újabb 4 évnek eltelni hogy el is ítéljék Őket,

 3. Korsós Jánosné Marika Maja | 2013. november 12. kedd - 16:00

  Kérem írjatok nekem ha tudtok valami okosat mondani!
  A mai napon kaptam én is egy levelet csekkel együtt!És képzeljétek el a házamat lehet hogy hírdettem valamikor de már nem emlékszem pontosan! De az biztos hogy képet sem tettem fel rólla!És én csak azon az oldalon hirdettem a házamat ahol ingyenes!Mert sajnos a férjem meghalt ésén pedig rokkant nyugdíjas vagyok! Mozogni sem nagyon tudok! Én nem tudok fizetni! Mitt tegyek!

 4. Maja,,, Ne ijedj meg egy sima postai úton érkezett levéltől, Nem jogos, és nem hivatalos. Olvasd az indexet, Ott is ez a téma, b.s. és bredi egy csaló banda. Küld el a feljelentésedet a hatóságokhoz de NE FIZESS!!!!!

 5. Horváth Erzsébet Riböbe | 2014. május 4. vasárnap - 01:03

  Ki tudja ezt megfejteni ,hogy hol a BIBI? A váci Rendőr kapitányságon /Pusztai Emese talán/ évek óta gyűjti a panaszosokat de semmi nem történik.Ismerősöm bíróságon sem járt sikerrel. Ötszáz ezer forint ügygondnoki díjat fizetett a hivatalból kirendelt ügyvédnek.Az ő ügyvédje meg le szta, verte a nyálát böcsmérelte a bírót, jogosultságát felszólításra nem igazolta ,nem ítélet végzéssel el utasítással megszűnt a per ,mint utólag megtudtam.

Oldalak: 1 25 26 27