Kedves Látogató!

Kisebb kár érte és úgy érzi, hogy nem éri meg pereskedni? Nincs pénze pereskedni? A Pertárskereső.hu ebben segít. Keressen károsult társakat! A TV Ügyvédje riportereként többezer esetben tapasztaltam, hogy nem tudott “győzni az igazság”. Miért? Részletek...

Gál Ottó pereskedni akar szerzői jogok miatt

2017.01.31 | Eddig csatlakozott: 55 fő Csatlakozom
Bezár
Vissza

Kedves Olvasó!

Gál Ottó szerző a kreatív nyelvtanulási módszereit könyvben megjelentette és árulja az interneten. Egyébként, több száz oldalról is le lehet ingyen tölteni ezt a könyvet, pl: kreatív angol és/vagy kreatív német címen.
Ottó megtalálta a weboldalamon ezt a könyvet, és állítja az ügyvéde, hogy 110 Millió Ft kárt okoztam ezzel, valamint erről közjegyzői papír készült, hogy ott volt a pdf fájl.
Én viszont tudom, hogy nem töltötték ennyien a könyvet, mint amit Ők becsülnek. Tudom azt is, hogy nem én tettem a weboldalamra a könyvet ki, hanem a feltöltés gomb segítségéve valaki oda feltöltötte kb fél évvel ezelőtt.

Ért valakit hasonló megkeresés? Több 100 oldalon lelhető fel a könyv a neten. Ha valakit hasonló módon szeretne a szerző kihasználni, akkor kérem jelentkezzen. Fogjunk össze !

2017.01.31 | Eddig csatlakozott: 55 fő Csatlakozom
Bezár

Szóljon hozzá!

(kötelező)
(nem tesszük közzé) (kötelező)