Kedves Látogató!

Kisebb kár érte és úgy érzi, hogy nem éri meg pereskedni? Nincs pénze pereskedni? A Pertárskereső.hu ebben segít. Keressen károsult társakat! A TV Ügyvédje riportereként többezer esetben tapasztaltam, hogy nem tudott “győzni az igazság”. Miért? Részletek...

Banif plus

2011.09.18 | Eddig csatlakozott: 125 fő Csatlakozom
Bezár
Vissza

A Banif plus bank visszaszármaztatta a gépkocsim egy külső behajtó céget bízott meg.Én kértem a bankot.E-mail-ban faxon illetve ajánlott levélben,hogy az elmaradt részleteket hagy fizessem be.De erre nem jött válasz.3 hét után jött egy levél,hogy nyilt liciten eladták az autom.Sajnos egyszerűen evvel a bankal nem lehet személyes kapcsolatot létrehozni.A kocsimat is elkótyavetélték.Én 1.031000ft hitelt vettem fel 2évig fizettem rendesen,620000 ft-ért adták el az autom és még követel a bank 1.8Mft-ot.Abszolut inkorrekt ez a bank és ráadásul soha nem kaptam tőlük elszámolást arról,hogy hogy hogyan áll a hitelem.Soha sem sikerült személyes kontaktust teremteni velük és telefonon sem érem el őket.Kérem,ha tud valaki segítsen,mert nem tudom,hogyan képzeli a bank,hogy én ezt az 1,8M ft-ot betudom fizetni.Amúgy az autom kb 1M ft-t ért és 620000 ft-ért adták el.Sose tudtam azt pl.hogy hogy változtak a kamatok a futamidő alatt.A telefonos hőlgyek is eléggé elutasítóak,amikor segítséget kérek.Ha kell a szerződéseimet,amit evvel a bankkal kötöttem ,bárkinek szívesen megmutatom.

2011.09.18 | Eddig csatlakozott: 125 fő Csatlakozom
Bezár

Szóljon hozzá!

(kötelező)
(nem tesszük közzé) (kötelező)

143 hozzászólás

  1. Én szintén nem kaptam a Baniftol semmilyen tájékoztatást, hogy mennyivel tartozom még.A kezesem szerint már nem tartozunk semmivel mert tőle már nem vonják,mert már kifizette. Viszont én meg kaptam a munkahelyemre letiltást.Megkerestem a végrehajtó céget telefonon de nem tudtak pontos felvilágosítást adni hogy mennyit kéne még fizetni,nem értem.

  2. Üdvözlök mindenkit!
    Segítséget szeretnék kérni! Egy hónapja vettem egy autót a kereskedés ezt a bankot adta! A mai napig nem jött meg a szerződésem tőlük! Próbáltam őket telefonon elérni de semmi!!! Ezeknél ez így megy vagy mit tudok csinálni?

  3. Kedves Kérdező!

    Én 2009-ben vettem az autómat. A kereskedésben a Banifot ajánlották. A törlesztőrészletem 32.000 forintról indult, majd megugrott 70.000-re. Jelenleg perben állok a bankkal, az autómat már eladtam. Igaz a 1.5 millió helyett csak 500.000-ért.
    Viszont. Én valahányszor kértem visszahívást stb., nekem mindig mindenre válaszoltak 15 napon belül. Anno részletfizetést is kértem a fennmaradó összegre, amit szinte azonnal megadtak. Nem tudom miért nem küldtek meg Önnek semmit…tény, hogy én elég erőszakos voltam és fenyegetőztem is.

Oldalak: 1 13 14 15