Kedves Látogató!

Kisebb kár érte és úgy érzi, hogy nem éri meg pereskedni? Nincs pénze pereskedni? A Pertárskereső.hu ebben segít. Keressen károsult társakat! A TV Ügyvédje riportereként többezer esetben tapasztaltam, hogy nem tudott “győzni az igazság”. Miért? Részletek...

Hold Financiál Kft – Fogyasztói csoport szervezője ellen keresünk pertársakat

2012.10.24 | Eddig csatlakozott: 99 fő Csatlakozom
Bezár
Vissza

Fogyasztói csoport
Erős gyanúnk van, hogy a Hold Financiál Kft megkárosított bennünket.
Hitelt szerettünk volna felvenni és az igen kedvező feltételek miatt szerződést kötöttünk. A kárunk több száz ezer forint, mint ahogy sokan mások mi is vissza szeretnénk követelni.
Fogyasztói jogainkat szeretnénk érvényesíteni ehhez keresünk pertársakat!
Aki tud fogyasztói csoportról, álhitelező cégről, kérem küldje el a cég nevét és címét!!!

2012.10.24 | Eddig csatlakozott: 99 fő Csatlakozom
Bezár

Szóljon hozzá!

(kötelező)
(nem tesszük közzé) (kötelező)

119 hozzászólás

 1. Kedves Somogyiné! 2012 októbere óta van feljelentésem a VII.kerületi rendőrségen Veiner Júliánál,még csak esély sincs rá belátható időn belül eredményre,a NAVot meg ellehet feledni,össze forrot banda ez. Más megoldás kell ezek ellen.

 2. Kedves Hold-Financial Károsultak !
  Akik a Lechner Ödön fasorban jártak pórul, azoknak végre lehetőségük nyílik arra, hogy visszakapják a rég várt pénzüket. Eljött a nap, amikor olyan fogást találtunk, aminek kézzel fogható eredménye is lett: eddig 37 olyan ügyfélről tudok, akik visszakapták a teljes befizetett pénzüket. Szívesen segítek, amennyiben megkeresnek az alábbi e-mail címen: fogy.csop.info@gmail.com
  Üdvözlettel :
  Tóth András

 3. Dániel Zita Viktória | 2014. november 9. vasárnap - 19:48

  Sajnos engemet is több százezer forinttal károsítottak,még 2012-ben.

 4. krem segitcsetek nekunk ishogy vissza kapjuk a penzuket mert minket is becsaptak koszonetel moni

 5. Sziasztok károsultak!Engem is levettek vagy 300000-el de bárhol érdeklödöm az ügyben vagy majd értesitjük vagy még folyamatban van az ügy ezért tájékoztaást nem adhatunk a válasz.A rendörségen már 3x voltam kihallgatáson de ott se tudnak semmi biztatot mondani.Ezért furcsa hogy már 37-en visszakapták a pénzüket.Tisztelt Tóth András hol kellene jelentkeznem még hogy a pénzemhez hozzájussak?Az email cím csak ezt az oldalt adja be mindig.Köszi a segítséget ha lesz és tud segíteni.

 6. Sajnos édesapámat is szép összeggel lehúzták ! (2012-ben) … de bizunk benne , hogy valamilyen úton módon visszakapjuk a pénzt. Csak láthatólag a rendőrség semmit nem tesz az ügy érdekében.

 7. Arányi Miklòsné | 2015. március 23. hétfő - 07:06

  Mi is beleestünk a csapdába. Én fejelentést tettem, nem tòrtént semmi
  Kár hogy nekünk bajbaesett ügyfeleknek, semmi védelem
  Azt gondolom felesleges volt a pénzintézmény elötti demonstráciòm, és a rendöri intézkedés.
  Arányi Miklòsné

 8. Arányi Miklòsné | 2015. március 24. kedd - 04:55

  Arányiné: Sajnos ezekkel a hozzászólásokkal nem sok mindent érünk el, mert mikor a rendőrség kivonult a helyszínre pofátlanul a kis Balázska szó szerint azt mondta úgysem érünk el semmit. Ugyanis fogalmunk sincs ki áll az egész pénzintézet mögött. Az ügyeletes tiszt jegyzőkönyvett fel, az ott lévő ügyintézőktől. Az állítólagos vezetőtől,majd közölte a vezető nem áll módjában kifizetni a befizetett összeget mer nincs a kasszában pénz. Azóta sem történt semmi. Hiába rendőr hiába feljelentés, ezek élik világuk. becsapnak Mindenkit,idős nénit aki gyermekén akar segíteni,. Élik világuk terjeszkednek,más néven én utánna néztem, olyanok mint a vírus kiirthatatlanok a pénzt meg aljas módon lenyúlják.
  Arányi Miklósné

Oldalak: 1 10 11 12