Kedves Látogató!

Kisebb kár érte és úgy érzi, hogy nem éri meg pereskedni? Nincs pénze pereskedni? A Pertárskereső.hu ebben segít. Keressen károsult társakat! A TV Ügyvédje riportereként többezer esetben tapasztaltam, hogy nem tudott “győzni az igazság”. Miért? Részletek...

Hold Financiál Kft – Fogyasztói csoport szervezője ellen keresünk pertársakat

2012.10.24 | Eddig csatlakozott: 101 fő Csatlakozom
Bezár
Vissza

Fogyasztói csoport
Erős gyanúnk van, hogy a Hold Financiál Kft megkárosított bennünket.
Hitelt szerettünk volna felvenni és az igen kedvező feltételek miatt szerződést kötöttünk. A kárunk több száz ezer forint, mint ahogy sokan mások mi is vissza szeretnénk követelni.
Fogyasztói jogainkat szeretnénk érvényesíteni ehhez keresünk pertársakat!
Aki tud fogyasztói csoportról, álhitelező cégről, kérem küldje el a cég nevét és címét!!!

2012.10.24 | Eddig csatlakozott: 101 fő Csatlakozom
Bezár

Szóljon hozzá!

(kötelező)
(nem tesszük közzé) (kötelező)

123 hozzászólás

  1. Sajnálattal olvastam vissza szinte minden hozzászólást.De magam részéről örülök mert én most akartam kérni a Hold Financial kft-től 5 millió forintot.A papírokat már el is küldtem a műlt héten és meg is egyeztünt.25 ezrével 25 évre.De előre kértek 200 ezer forintot.Amit persze furcsáltam.Ezért kutakodtam egy kicsit.Hát ide jutottam.Az én ügyintézőm Kozma Norbert volt.
    És köszönet az adminisztrátornak,hogy nem törli a cégek illetve az ügyintézők nevét.Mert így nehezebb lesz kibújniuk az elszámolás alól ha valaki pontot mer rakni ezen fúrcsa spekulációs ügy végére.

  2. Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat. Mi a jövő héten mentünk volna fel Pestre a First Financial Kft-hoz. A tárolt cégkivonatot és is lekérdeztem, az még nem adott okot konkrétan a kételkedésre. Ami viszont igen: a fiatalember, akivel beszéltem, nagyon “lazán”, hiteltelenül állt a dolgokhoz, a kérdéseimhez. Én a fiam meghatalmazásában jártam volna el, kérdeztem a fiatalembertől, hogy konkrétan mi legyen a meghatalmazásban, tartalmilag és formailag – ügyvédnél dolgozom, úgy hogy “némi” rálátásom, “sejtésem”van arról, hogy egy hogy néz ki egy hivatalos helyen felhasználandó meghatalmazást. A fiatalember válasza: legyen rajta, hogy hiteligényléshez, így röviden a válasz. Miután 1 hete felhívtam őket és “+” választ kaptam, megkapta a fiam a hitelt, de az ajánlatuk “csak” e hónap végéig él. No ilyennel sem találkoztam még. Miért pont e hónap végéig? Mi változik június 1-gyel? A harmadik “szög”, ami a fejembe ütött: Ha megyünk, akkor vigyünk magunkkal 150 ezret. Ez a közjegyző és az ő munkadíjuk. A közjegyzőt, amúgy nem értem a történetben! De az biztos, hogy egy közjegyzőhöz csak úgy, pl.: szólok egy nappal előbb, hogy holnap megyünk, nem lehet időponthoz jutni. (min. 2-3, de leginkább 1 hetes várakozási idővel dolgoznak.) A családom nagyon szkeptikusnak ítélte meg a hozzáállásom, de valahogy éreztem – mélyen, legbelül -, hogy sántít a dolog. Ezért ma úgy döntöttem, utánajárok. Így akadtam erre az oldalra! Sajnálom, hogy beigazolódott a megérzésem, de legalább nem buktuk el a 150 ezret és a pesti út költségét. Még egyszer köszönöm mindenkinek a hasznos információt! Nagyon-nagyon sokat segített és remélem segít másoknak is! Így előbb-utóbb – bízom benne – csak vége lesz ennek a lehúzásnak, és akármilyen csúnyán is hangzik, annak, hogy hülyére vesznek embereket, visszaélnek emberek kiszolgáltatott helyzetével és sajnos – valóban – a kisemberekből akarnak meggazdagodni, gátlástalanul!

Oldalak: 1 11 12 13