Kedves Látogató!

Kisebb kár érte és úgy érzi, hogy nem éri meg pereskedni? Nincs pénze pereskedni? A Pertárskereső.hu ebben segít. Keressen károsult társakat! A TV Ügyvédje riportereként többezer esetben tapasztaltam, hogy nem tudott “győzni az igazság”. Miért? Részletek...

Hold Financiál Kft – Fogyasztói csoport szervezője ellen keresünk pertársakat

2012.10.24 | Eddig csatlakozott: 124 fő Csatlakozom
Bezár
Vissza

Fogyasztói csoport
Erős gyanúnk van, hogy a Hold Financiál Kft megkárosított bennünket.
Hitelt szerettünk volna felvenni és az igen kedvező feltételek miatt szerződést kötöttünk. A kárunk több száz ezer forint, mint ahogy sokan mások mi is vissza szeretnénk követelni.
Fogyasztói jogainkat szeretnénk érvényesíteni ehhez keresünk pertársakat!
Aki tud fogyasztói csoportról, álhitelező cégről, kérem küldje el a cég nevét és címét!!!

2012.10.24 | Eddig csatlakozott: 124 fő Csatlakozom
Bezár

Szóljon hozzá!

(kötelező)
(nem tesszük közzé) (kötelező)

236 hozzászólás

 1. minket a fisrt financial b@aszott át 500 ezer ft al 8millat igertek..budapesten..

 2. Nekünk is 200 ezer Ft-unk bánta,hogy elhittük az ígéretüket.De szerintem nagyon sokan voltunk így,mert azt hittük ha mi becsületesek vagyunk mások is azok.Mi is még tavaly áprilisban próbáltunk így pénzhez jutni.

 3. T.KÁROSULT TÁRSAK !!
  A FENTI ÜGY LASSAN DE MEGY ELŐRE.ÉN BIZOM AZ ALKOTMÁNY ADTA JOGAINKBAN.
  VALOBAN KELLENE EGY LEG.TÁJÉKOZTATÓ,AMIKOR BEFEJEZŐDIK A NYOMOZATI SZAK.
  EZ E HONAPRA VÁRHATÓ.REMÉLEM TUDNÁNK VALAHOL EGY TALÁLKOZOT,MERT EZ A
  TOVÁBBIAK SZEMPONTJ.FONTOS LENNE.
  ENGEM MÁR NEM OLYAN RÉGEN MEGHALLGATTAK/ EGYÉBKÉNT 300 EFT A TÉTEM/
  KELLENE EGY E MAIL LISTÁT KREÁLNI.

 4. Sziasztok! A Facebookon olvastam egy hirdetést gml financial sro néven. Kezd gyanús lenni a dolog…hitelt szeretnék felvenni, de sajnos a bankok elutasítanak, így megörültem ennek a lehetőségnek. 2 millió forintot szeretnék felvenni, kitöltöttem az igénylést, majd küldtek e-mailt, hogy milyen dokumentumokat szerezzek be, és küldjek el nekik. Azt írták, ha beérkeznek az iratok, be kell fizetnem 1 havi törlesztőrészletet (15600) biztonsági letétként, mert csak így tudják elbírálni az igényt. Azt írták, ha pozitív bírálatot kapok be kell fizetnem a szerződéskötés díját, ami az igényelt összeg 4%-a. Először azért nem volt gyanús, mert banknál is volt, hogy a közjegyzői díjat előre kellett fizetni. Mikor rákérdeztem, hogy a szerződéskötéstől kb.mennyi idő múlva utalják az igényelt összeget, konkrét választ nem kaptam, hanem csak a pénzügyi zárást hajtogatták. Hozzáteszem ez egy szlovák székhelyű cég, csak online lehet intézni mindent, online válaszolnak a kérdésekre. Így, hogy olvastam itt a hozzászólásokat kezdek nagyon félni, hogy beleestem én is ebbe a csapdába!! ???? De nagyon remélem, hogy ez nem ugyanaz az átverős banda!! Aki tud valamit legyenszíves jelezzen nekem!! Köszi előre is!!

 5. Anikó! Én is olvastam erről a cégről a facebookon, és online beszélgettem velük, remélem szerencséd lesz, de sajnos nagyon úgy látom hogy átverés az egész, annyit sikerült kiszedni belőlük hogy hónap végén van a zárás, és addig utalnak, én még nem fizettem be semmit, te eddig meddig jutottál a befizetésekkel? A 4%-ot is befizetted? Szeretném tudni hogy mire jutottál velük.
  Előre is köszönöm.

Oldalak: 1 22 23 24