Kedves Látogató!

Kisebb kár érte és úgy érzi, hogy nem éri meg pereskedni? Nincs pénze pereskedni? A Pertárskereső.hu ebben segít. Keressen károsult társakat! A TV Ügyvédje riportereként többezer esetben tapasztaltam, hogy nem tudott “győzni az igazság”. Miért? Részletek...

Hold Financiál Kft – Fogyasztói csoport szervezője ellen keresünk pertársakat

2012.10.24 | Eddig csatlakozott: 127 fő Csatlakozom
Bezár
Vissza

Fogyasztói csoport
Erős gyanúnk van, hogy a Hold Financiál Kft megkárosított bennünket.
Hitelt szerettünk volna felvenni és az igen kedvező feltételek miatt szerződést kötöttünk. A kárunk több száz ezer forint, mint ahogy sokan mások mi is vissza szeretnénk követelni.
Fogyasztói jogainkat szeretnénk érvényesíteni ehhez keresünk pertársakat!
Aki tud fogyasztói csoportról, álhitelező cégről, kérem küldje el a cég nevét és címét!!!

2012.10.24 | Eddig csatlakozott: 127 fő Csatlakozom
Bezár

Szóljon hozzá!

(kötelező)
(nem tesszük közzé) (kötelező)

263 hozzászólás

  1. Arányi Miklósné | 2017. január 30. hétfő - 10:32

    Nekünk is tartozik a hold financiál k.f.t.. Arányi Miklósné vagyok.Jól átvertek benünket. Ugyanis szerettünk volna 500000-ezer ft.-ot felvenni, de azt mondta nevezett Fürdőz Balázs, hogy csak 1milliótól lehet, igénybe venni. Aztán mikor rájöttünk a csalásaikra, még a kölcsön elállási időn belül akkor kijelentették, hogy a befizetett összeget nem adják vissza. Én feljelentettem őket, kihívtam a rendőrséget, demonstráltam az épület előtt. Semmire nem mentem vele, azt mondta Ez a Balázs nevű ember ne pattogjak, mert nemtudom ki áll a háttérben. Azóta sem történt semmi, a pénzünk pedig elveszett soha nem kapjuk vissza. A GVH sem tett az ügyben semmit.

  2. Minket is átvert a Hold financial. Édesapám 500 ezer ft-ot fizetett nekik ki mert bizott bennük. Aztán sehol semmi. A rendőrségre kellett bemenni tanúskodni de ennek is már vagy 3 -4 êve . azóta se tudunk semmit. Legalább visszakaphatná a pénzt amit kicsaltak tőle.

Oldalak: 1 25 26 27