Kedves Látogató!

Kisebb kár érte és úgy érzi, hogy nem éri meg pereskedni? Nincs pénze pereskedni? A Pertárskereső.hu ebben segít. Keressen károsult társakat! A TV Ügyvédje riportereként többezer esetben tapasztaltam, hogy nem tudott “győzni az igazság”. Miért? Részletek...

0Ft reálhozam – nyugdíjpénztári kifizetések

2011.07.31 | Eddig csatlakozott: 6061 fő Csatlakozom
Bezár
Vissza
2011.07.31 | Eddig csatlakozott: 6061 fő Csatlakozom
Bezár

2,580 hozzászólás

 1. Sziasztok!

  Aegon. Tesómmal együtt léptünk át annak idején, most szüntettük meg a tagságot. A tesómnak volt 700 ezer forint befizetése, nekem 1.400.000 Ft. Ma kaptuk meg az egyenleget a reálhozamról. Ő kapott 52 ezer forintot, én egy árva kanyi vasat sem. Felhívtam őket, innen a távolból is bocsánat az ügyintézőnek, már melegebb éghajlaton nyaral. Tudjátok mire hivatkozott? A rossz gazdasági helyzetre! Na ekkor szakadt el a cérna, kiosztottam rendesen. Biztos, hogy nem hagyom annyiban.

 2. Sziasztok!

  Én is Aegon károsult vagyok,de ez hihetetlen,hogy mit csinálnak velünk.Ez nem csalás,nem lopás,csak egy jó képű törvény.Ezt a pénzünket is befalazták, egy jó masszív alapú nyaralóba /valakik/.Nekünk meg 0 reálhozam.

 3. Aegon 2012: Üdv Társak! A héten megkaptam én is az egyenleget:4,9 millió tőkére NULLA reál..Most egy kis számolás: tavasszal 22533-an nyilatkoztunk átlépésről az államiba.Aegon volt a harmadik legnagyobb pénztár, tehát 7511 aegonos a most érintett. A többség nagy tőkével rendelkezett (emiatt is maradt eddig), ezt csak kb.re gondolom, egyénenként 4 millió átlag, amire tavaly még kaptunk volna 400 ezer Ft reált.. 400 000 X 7511 = 3 004 400 000 Ft, csupán ekkora összeg “párolgott el” egy év alatt !! Kedves Aegon könyvelő! Nem az van, hogy minden veszteséget ráterhelt egy üzletágra??
  Az alapvető probléma, azonban a Fidesz!

 4. Sziasztok!
  20 év befizetés után, nem nagy tőkével, (nincs 2 milla), 0 ft reálhozam.
  Nekem sok mindent meg lehet magyarázni, de csak ha nem néznek hülyének.
  A gazdasági helyzet, meg a magas kockázati mutatók enyhén szólva is kevés, az eltűnt lóvé kimagyarázásához.
  Tavaly még kedves kuncsaftok voltunk, mert maradtunk a pénztárban, idén már csak lehúznivaló “tagok”…

 5. kalácska zsuzsanna | 2012. július 9. hétfő - 21:03

  azt szeretném megtudni hogy pert vesztett az ING .AKKOR MIKOR ÉS MENNYI PÉNZRE SZÁMÍTHATUNK,VAGY EZT IS LENYÚLJA AZ ÁLLAM?KÖSZÖNÖM

 6. Üdvözlet minden sorstársnak!
  Ahogy elnézem majdnem mindegy kinek mennyi tőkéje és hozama volt, mindenhogy nulla jön ki. Azért leírom az én adataimat is:

  Aegon: zárás 2012. május 31-én:
  Tőke: 4.271 ezer Ft
  Hozam: 1.301 ezer Ft
  Reálhozam: 0 Ft.

  Én csakis a reálhozamból remélt összeg miatt léptem vissza, ha akkor valaki hajlandó lett volna megmondani, mennyi lesz a reálhozam, dehogy lépek vissza. Most a semmire odaadtam 5,5 millió Ft-ot.
  Hogy döntsön az ember okosan, ha a feltételeket utólag változtatják? Belekényszerítenek olyan döntésekbe, amiből végül úgyis mi jövünk ki rosszul!

 7. Jó lenne ha tudnának az aegonos- károsultak valamilyen per-t indítani.
  Sokan mondják a pénzünket “eltőzsdézték”,azért sikerült az államnak 2,6 milliót utalni 0-reálhozam mellett.Kérdés ha annyira akarták volna a pénztárak hogy maradjunk miért nem mondták el hogy a számítások miatt gyakorlatilag SENKI nem kaphat reálhozamot aki 2.zsarolásra lépett át.
  Én szeretném ha a fagyi visszanyalna egyszer.Ezek azt hiszik büntetlenül megcsinálhatnak mindent.
  A narancsos talpnyalok idővel büntársak lesznek.

 8. Allianzos voltam, nulla kifizetés….ennyit erről…Megloptak. Átvertek. A lányom tavaly három évi munkaviszony – és befizetés után – 76 ezer forint kifizetést kapott. Én 13 év után nullát. Milyen inflációval számolnak??? Hogy történhetett, hogy egy év alatt a háromszáz hatvanezer forint reálhozam infláció feletti része nulla lett??? Kétharmad jogán….csak így történhetett…

 9. PSZÁF levele az ING szánalmas reálhozam elszámolására:

  Levelében foglaltak alapján az érintett pénztárral az általa teljesített kifizetés mértékével,
  illetve az egyéni számlán jóváírt tagdíjak összegével kapcsolatos közvetlen egyeztetése nem
  vezetett eredményre, és az elszámolással továbbra sem ért egyet, ezért a Felügyelet eljárását
  kérte. Tájékoztatjuk, hogy ilyen egyedi viták elbírálására sem a Felügyelet, sem pedig a
  Pénzügyi Békéltető Testület nem rendelkezik hatáskörrel, ezek eldöntése a bíróság
  hatáskörébe tartozik, ezért kérjük, hogy ügyével forduljon bírósághoz.

  Hogyan kell indítani a pert és ki tart velünk?
  Esetleg van itt ügyvéd aki segít ebben?

Oldalak: 1 256 257 258