Kedves Látogató!

Kisebb kár érte és úgy érzi, hogy nem éri meg pereskedni? Nincs pénze pereskedni? A Pertárskereső.hu ebben segít. Keressen károsult társakat! A TV Ügyvédje riportereként többezer esetben tapasztaltam, hogy nem tudott “győzni az igazság”. Miért? Részletek...

0Ft reálhozam – nyugdíjpénztári kifizetések

2011.07.31 | Eddig csatlakozott: 6061 fő Csatlakozom
Bezár
Vissza
2011.07.31 | Eddig csatlakozott: 6061 fő Csatlakozom
Bezár

2,580 hozzászólás

 1. Kedves András, kedves Károsulttársak,
  szó szerint úgy járt a férjem, mint András.
  Társat keresünk, ügyvédnél már voltunk, tesszük az első lépéseket, többen, jobb könnyebb.
  Kedves András, vegyük fel a kapcsolatot, nem ismerem ezt az oldalt, hogyan tehetjük meg?
  Köszönettel várjuk jelentkezésed.

 2. Sziasztok!
  Aegonos voltam, 3,5 milliós teljes vagyonnal, melyből 800 ezer a hozam. Ma felhívtam őket, hogy mire számíthatok, mekkora lesz a reálhozamom. A válasz: egy nagy 0!!!!!! Hogy is van ez? A teljes hozam megilletett volna, mert az az ÉN! megtakarításom, de az állam olyan “képletet” alkotott a reálhozamra, hogy esélyem se volt akár 1ft-ot is kapni! Magyarán én nem a reálhozamot szeretném, hanem a teljes hozamomat! Kérem, ha valaki tud perközösségről, az tegye közzé, mert nem fogom hagyni kizsebelni magamat!

 3. Üdv! Miért lett törölve a hozzászólásom? Ezt is viktorkáék moderálják? :D

 4. http://axaper.uw.hu/

  még csatlakozhat aki akar !!!

 5. Sziasztok!
  Most találtam rá erre a fórumra, és én is fel vagyok háborodva. OTP-s voltam, idén én is engedtem a kormány zsarolásának. Majd 3 milló Ft befizetés mostani reál hozama O,- Ft. Ügyintézőt hívtam, megmagyarázta, hogy az infláció magasabb volt a vártnál. De kérdem én, hol van az állam bácsi által beigért egy évi visszautalás a 2011-ben nyilatkozóknak. Valószínű ez is nyomott volna a reál hozam számításba.
  Szerintem itt nem az egyes pénztárakat kellene perelni, hanem az államot!

 6. AZ ÉN HOZÁSZOLÁSOM IS TÖRLÖDÖTT !!!!!!!!

 7. Üdvözletem Minden Károsultnak!

  Személy szerint ma kaptam meg az elszámolást. Nekem 2,3 millió volt a tagdíjam, erre rakódott rá a 715 ezer hozam. A teljes bukás 3,46 millió.
  A reálhozam: 0 Ft (!)
  Ez számomra nem elfogadható. Becsaptak.

 8. Elnézést, ami kimaradt az előbb: Évgyűrűknél voltam tag, amit átvett a Pannónia, és amely tényről csak egy tájékoztatást kaptam.Az sem volt felkínálva, hogy át akarok-e menni máshová.
  Aki pertársaságban gondolkodna évgyűrűk ügyben, az keressen meg.Felmérjük a lehetőségeket.Ez a “0″ Ft reálhozam, és a -3,7%-os veszteség elfogadhatatlan, amikor a többiek legalább 0 és 1 % között azért teljesítettek.

 9. Üdv Mindenkinek

  A mai postával érkezett az Aegon elszámolása miszerint 2.2 millió befizetés 670000 hozam mellett a reálhozam 0 Ft, mivel a tőkegrantált hozam (amit állam bácsi szabott meg) 3 millió.

  Szerintem ez egy aljas csalás azokkal szemben akik tavaly még bíztak a pénztárukban (sajnos tévedtünk) és abban hogy a megtakarításuk az övék vagy a családjuké lehet ha bármi történik velük.
  Én állok rendelkezésére annak aki tényleg perelni akar. Viszont nem feltétlenül a pénztárat (azt is) hanem a jogszabályt kell megtámadni. Ehez viszont kell egy jó jogász:)))
  van itt ilyen?

 10. Aegonos károsult vagyok és jó lenne ha valaki felkarolná az ügyünket.

Oldalak: 1 255 256 257 258