Kedves Látogató!

Kisebb kár érte és úgy érzi, hogy nem éri meg pereskedni? Nincs pénze pereskedni? A Pertárskereső.hu ebben segít. Keressen károsult társakat! A TV Ügyvédje riportereként többezer esetben tapasztaltam, hogy nem tudott “győzni az igazság”. Miért? Részletek...

0Ft reálhozam – nyugdíjpénztári kifizetések

2011.07.31 | Eddig csatlakozott: 6061 fő Csatlakozom
Bezár
Vissza
2011.07.31 | Eddig csatlakozott: 6061 fő Csatlakozom
Bezár

2,580 hozzászólás

 1. Bánhidi Zsófia | 2012. június 19. kedd - 11:38

  Tisztelt C.,

  Ma hívtam az ING-t mert várom a kikényszerített átállásomból származó hozamot. A srác a telefonba közölte, sajnos nem lesz semmi, mert a múlt év óta a gazdasági helyzet nem volt kedvező…. ?????? Ha tavaly kiléptem volna, majd 200.000 et kaptam volna, idén semmit… Hogy lehet ez? Én bennük bíztam, azért maradtam, de látom a pénzemet elherdálni egyszerű volt. Pedig ők még tavaly rendesen fizettek. Idénre ez is elmúlt. Levelet még várom a matekkal, de abban azt vezetnek le amit akarnak. 2005 óta vagyok tag, majd 3 millió befizetéssel.

 2. Aegon-nál voltam én is, hasonló összegekkel,mint Hajós Gábor. Ma hívtam őket, nekem is 0 a reálhozamom, és szintén több százezer forint “tűnt” el néhány hónap alatt. Aegon ellen terveztek lépni? Szívesen csatlakoznék!!!!

 3. Kreisz Tamásné | 2012. június 19. kedd - 16:43

  Sziasztok!

  Én is pórul jártam csak én az AXA jóvoltából! 2010-ben sajnos át léptem hozzájuk mert a jelzálog hitelünk feltételét ehhez kötötték. Addig a pillanatig a Budapest Banknál voltam és az átlépésemről tájékoztattak is. 1 300 000 ft után 312 000 ft hozam és 198 000 ft reálhozam amit átutaltak az AXA pénztárába 2010-ben. Most visszaléptem az államiba és naivan arra számítottam hogy ha az AXA nem is fizet de legalább azt megkapom amit a Budapest Bank átutalt nekik. De nagyot tévedtem. Ma közölték velem hogy sajnos 0 ft a reálhozamom. Mind a két banknál a biztosat választottam ” nem akartam túl nagyot nyerni de veszíteni sem ” de ezek szerint ez is kevés volt! Kisemmiztek !!!!!!! 14 év után 0 ft reálhozam!! Hihetetlen hogy mit megtehetnek a bankok !

 4. Sziasztok! Én is az AXA jóvoltából nem kaptam sz..t se. Még egy ilyen szemét tolvaj,hazug,csaló bandát!!

 5. Ha terveztek fellépni az AXA ellen szívesen csatlakoznék!! Az itt olvasott kommentekből kiderül rengeteg embert átvert az AXA.

 6. Én 1998 óta Az ING-nél voltam. Az egyenlegem 4 900 000volt, a reálhozamom 1 500 000 körül mozgott. Tavaly nem léptem vissza mondván nem szeretném bukni a megtakarításomat.A velem egy szinten lévők 400-500 ezret kaptak kifizetésként.Most rákényszerültem a váltásra és közlik, hogy 0Ft a kifizetés!!!!!Mert ennyire értéktelen volt a magyar részvény.Ilyen kamattal az uzsorások nem dolgoznak!!!

 7. Sziasztok!
  Tegnap kaptam meg én is az ING-től a levelet.
  Tőke: 5.300.000.- Ft. nem vicc, 5 millió!!! Hozam: 1.300.000.- (ez is vicc 15 év alatt, de jó.. legyen).
  Ebből tavaly, ha visszaléptem volna, kb 560.000.- ftot kaphattam volna készhez.
  Nem tettem, mert hüje voltam.
  Most visszalépek, kértem a kifizetést.
  Na vajh mennyi lett hipphopp, röpke fél év alatt a reálhozamom?? 0!!! NULLA!!!
  Jeleztem nekik, hogy minden lehetséges fórumon meg fogom támadni ezt, és ehhez keresek/kérek partnereket. Fél millió ftot nem lehet eltüntetni fél év alatt. Ez rablás.
  (ja, és a levélben az is áll, hogy a visszalépők 61%-ának tudtak fizetni reálhozamot. kiknek? kérdem én, mi alapján lett nekik reálhozamuk >0, és nekem meg 0 ???)

 8. Sziasztok!
  1997-től voltam pénztártag, az Aegon-nál, mivel nem kaptam semmi tájékoztatást tőlük, visszalépésem követően,levélben érdeklődtem, hogy mennyi pénzt szeretnének utalni részemre.
  Egyenlegem: 2. 500. 000,-Ft
  Válasz:

  “Tisztelt Kiss Ildikó!

  Az Ön reálhozama 0 Ft, azaz infláció feletti nyereség, melyet kifizethetnénk, nem termelődött egyéni számláján.

  Tisztelettel:AEGON Ügyfélszolgálat”

  Ma telefonon is próbálkoztam, ahol sajnálattal közölték, hogy az állami adósságkezelő alap részére elutalták a pénzem -kormányrendelet alapján-, aminek 0 forint a reálhozama.Azt is megtudtam, minél hosszabb ideig voltam tag, annál nagyobb a valőszínűsége, hogy bukó a befektetés. Persze az ügyintéző , betanult szöveget adott elő a gazdasági válság által kialakult helyzetről, és arról miért nincs egy kanyi sem, ami az enyém.
  Persze, ha nem lépek vissza, mondta, akkor 30-40% ütötte volna a markom. Érdekes, akkor még is van pénz?
  Egyébként maradni sem lehetett, mivel az említett nyugdíjpénztár megszűnik!
  Amennyiben az Aegon ellen lépéseket tesz valaki ,vagy partnerre van szüksége, akkor számíthat rám!

 9. Sziasztok!

  Látom, egy cipőben járunk.
  Én az Erste Nyugdíjpénztárnál voltam.Márciusban jeleztem az átlépést az államiba, mivel a magán megszűnik.Február 29-én 129.000 Ft reálhozamot hoztak ki a számlámon, ami mostanra lenullázódott.Éppúgy , mint itt mindenkié!Érdekes módon addig, amíg nem
  Sanda gyanúm szerint eszük ágában sem volt fizetni:kell a pénz a válság adóra, meg a tranzakciós illetékre, meg a vezető munkatársak jutalomútjára!
  Van valakinek olyan ismerőse, aki ebben a 2. körben fizettek reálhozamot?Mert nekem nincs!

 10. Csatlakozom az előttem szólókhoz:
  A kezdetektől AXA-s vagyok, s mit a hozzám hasonlóak 2.000.000,- Ft után 0 Ft reálhozam. De akkor miért küldték minden évben az értesítőt, hogy az AXA Nyugdíjpénztár a legeredményesebb és minden évben az infláció felett teljesített??!