Kedves Látogató!

Kisebb kár érte és úgy érzi, hogy nem éri meg pereskedni? Nincs pénze pereskedni? A Pertárskereső.hu ebben segít. Keressen károsult társakat! A TV Ügyvédje riportereként többezer esetben tapasztaltam, hogy nem tudott “győzni az igazság”. Miért? Részletek...

Nyomoz a rendőrség a 7 Holding kft. ügyében

2015.05.27 Vissza

A nagykanizsai rendőrség nyomoz a 7 Holding Kft ügyében. A Pertárskereső.hu-nak címzett levélben kérte a rendőrség az érintettek elérhetőségét, így várhatóan rövidesen felkeresik a károsultakat azzal, hogy tegyenek tanúvallomást.

A Pertárskereső.hu szerkesztője örömmel tapasztalja, hogy különböző hatóságok figyelik és használják a károsulttárs kereső weboldalt, így a lehető leggyorsabb úton tudják elérni a károsultakat.

Korábban dr Fülöp Zsuzsanna, a korábbi NFH szóvivő méltatta a fogyasztóvédelemmel foglalkozó civil kezdeményezéseket, hiszen a rossz tapasztalatok internetes megosztói gátat szabhatnak a 7 Holdinghoz hasonló károkozóknak a terjeszkedésben.

2015.05.27

Szóljon hozzá!

(kötelező)
(nem tesszük közzé) (kötelező)

2 hozzászólás

  1. GO Holidays utazási irodában BUDAPEST is tevékenykednek!! sajnos OTT IS BELÉJÜK FUTOTTAM!! VAN MÉG VALAKI AKI SZINTÉN ??? 2012 ALAPITOTTÁK!! EG

  2. Tisztelt Club Travel Hungary Kft álltal megkárositottak ! Keresem azzon ügyfeleket akiket az emlitett cég csunyán becsapott , és megkárositott . Segitséget szeretnék kérni ,hogy lehet őket elérni és hogy lehetne a befizetett ősszeghez hozzájutni . SEgitségüket előre is köszönöm . Tisztelettel .

Oldalak: