Kedves Látogató!

Kisebb kár érte és úgy érzi, hogy nem éri meg pereskedni? Nincs pénze pereskedni? A Pertárskereső.hu ebben segít. Keressen károsult társakat! A TV Ügyvédje riportereként többezer esetben tapasztaltam, hogy nem tudott “győzni az igazság”. Miért? Részletek...

Címke: ‘ügyvéd’

Ügyvéd csapott be, átvett pénzzel nem számol el

Megbíztam egy ügyvédet egy ügyben már fél éve. A munkát nem végezte el ,sem a dokumentumokat,sem a pénzem nem adja vissza. Sőt már szóba sem áll velem.

2014.03.20 | Eddig csatlakozott: 1 fő Részletek Csatlakozom
Bezár

Üdülési jog – mire vigyázzunk a Budapesti Békéltető Testület tapasztalatai alapján

Az üdülési jog vagy timeshare a nyaralás egyik közkedvelt formája. Az üdülőhasználati jog megvásárlásával egy kiválasztott külföldi vagy belföldi szálláshelyet minden évben, az év azonos időszakában kizárólagosan használhatunk. Az üdülési joggal kapcsolatban leggyakrabban felmerülő panasz, hogy a fogyasztók a timeshare értékesítő munkatárs hangzatos előadása után, szóban elhangzott ígéretekre alapozva rögtön aláírják a szerződést, anélkül, hogy azt tüzetesen átolvasnák. A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatósághoz (hétvégi telefonos ügyfélszolgálatán, akárfórumoldalán) is számtalan bejelentés, megkeresés érkezik e témakörrel kapcsolatban. Az MNO online oldalain vezetett fogyasztóvédelmi blogban mi is nemrégiben foglalkoztunk e témakörrel. A Budapesti Békéltető Testület a napokban sajtóközleményben fogalmazta meg az üdülési jog vásárlásával kapcsolatos jótanácsait, melyet az alábbiakban közreadunk. >>>

2014.01.31 Részletek

dr Tóth Levente

Célom, hogy a hozzám forduló személyek, gazdasági társaságok jogi problémáit megelégedettségükre, ügyfélközpontúan és professzionálisan, extra rövid időn belül oldjam meg….

2013.11.13 Részletek

Dr Györgyjakab Miklós Attila (Erdély)

Erdélyi ügyvédi iroda peres és peren kívüli ügyek intézését; cégügyek intézését; büntető ügyek intézését; okiratok szerkesztését; államosított ingatlanügyek azonnali intézését…

2013.03.29 Részletek

Dr Nagy Mátyás (Baja és környéke)

Hangsúlyt helyezek rá, hogy az ügyfél tudja és értse, mit miért teszek, lássa, hol vannak a biztos pontok és mekkora…

2013.01.14 Részletek

VÁLTOZHAT A CÉGES HITELEK PERBELI MEGÍTÉLÉSE

A napokban napvilágot látott polgári kollégiumi vélemény (polgári ügyekben ítélkező vezető bírók testülete egy un. kollégiumi véleményt tett közzé, amely a grémium jogértelmezési álláspontját tükrözi. E szerint a Polgári Törvénykönyv fogyasztókra vonatkozó meghatározását nem lehet leszűkítően értelmezni, így fogyasztónak minősülhet egy vállalkozó is, ha a szerződést szakmai tevékenysége körén kívül egy professzionális szervezettel köti meg. Ez a meghatározás alkalmazható a bankokkal kötött céges devizaalapú hitelekre is.

2012.04.06 Részletek

Dr Kalocsai Gábor

Cím: Nyíregyháza – Nyírszőlős Izabella köz 65 Telefon: 06 20 9391809 Közszolgáltatás, közigazgatás, társasági jog biztosítási jog, szerződéskötések.

2012.03.23 Részletek

Quantum Invest Zrt

Keresek olyan embereket akik tudnának segíteni mert sajnos engem …….. a quantum invest zrt.

2012.02.06 | Eddig csatlakozott: 36 fő Részletek Csatlakozom
Bezár

Nincs pénze ügyvédre? Jogvédelem biztosítás!

A jogvédelmi biztosítás a felelősségbiztosítással ellentétesen ható biztosítás. Speciális szakterület, amelyet nem helyettesíthetnek más biztosításfajták (pl. KGFB, baleset, casco stb.)….

2012.01.31 Részletek

Fogyasztói csoport

Erős gyanúnk van, hogy egy Kft megkárosított bennünket.
Hitelt szerettünk volna felvenni és az igen kedvező feltételek miatt szerződést kötöttünk. A kárunk több száz ezer forint, mint ahogy sokan mások mi is vissza szeretnénk követelni.
Fogyasztói jogainkat szeretnénk érvényesíteni ehhez keresünk pertársakat!
Aki tud fogyasztói csoportról, álhitelező cégről, kérem küldje el a cég nevét és címét!!!

2012.01.20 | Eddig csatlakozott: 684 fő Részletek Csatlakozom
Bezár