Kedves Látogató!

Kisebb kár érte és úgy érzi, hogy nem éri meg pereskedni? Nincs pénze pereskedni? A Pertárskereső.hu ebben segít. Keressen károsult társakat! A TV Ügyvédje riportereként többezer esetben tapasztaltam, hogy nem tudott “győzni az igazság”. Miért? Részletek...

Címke: ‘pertársaság’

Quaestor károsult vagyok!

Azt hiszem hogy az én problémám sok sőtt nagyon sok tisztességes magyar állampolgárt érint.
Nos mint ez a Quaestor botrány már évek óta köztudott és sajnos én is bele estem a megtakarított pénzem el részvényekbe fektettem és egészen a múlt hónapig pontról pontra követtem a Beva kártalanítási alap instrukciókat még két különböző részletben kifizették a befektetett és majd végül le is igazolt kötvényeim 80%át.
Amiért viszont most önhöz fordulok az a Quaestor által leigazolt maradék 20%!!
Azt szeretném tudni hogy ezen összeget hogyan milyen jogi képviselettel vagy ügyvédi segítséggel tudnám vissza perelni ??
Egyáltalán kihez és hogyan fordulhatnék??
Ehhez kérem tisztelettel az ön segítségét!!
Segítségét útba igazítását előre is köszönöm.
Tisztelettel: N. Mihály.

2016.07.26 | Eddig csatlakozott: 2 fő Részletek Csatlakozom
Bezár

Fontos jogszabályi változások a termékbemutatók, online vásárlások területén

Az új fogyasztóvédelmi uniós irányelv (a fogyasztók jogairól szóló 2011/83/EU irányelv) június 13-án lép hatályba Magyarországon, rendelkezéseit csak a hatálybalépését…

2014.06.12 Részletek

AEGON Forte életbiztosítás

Tisztelt Újságírók,
ez az első fórum, ahol kereshetek becsapott életbiztosításkötési károsultakat.
Szeretnék pertársaságot alapítani, mert egyedül nem tudom a szavam igazát bizonyítani. Az üzletkötő a nem létező tőkegarancia,eltitkolt költségek kérdéseimre azt mondta, ő adott nekem ,, általános szabályzatot,,. ‘ órán át volt nálam, és becsapott aláíratta velem a szerződést,és a könyv vastagságú füzetet miután elment tudtam elolvasni. Ezen szerint az AEGON minden felelősség nélkül eltapsolhatja befizetők pénzét, és vagy legalább 6 költséget felszámolhat. Ha tudom, nem kötöm meg az életbiztosítást.Később a befektetési arányokat sem a kívánságom szerint írták be.

2013.07.08 | Eddig csatlakozott: 2 fő Részletek Csatlakozom
Bezár

Tartozása van a szolgáltató felé, érvényesülhet-e mégis a rezsicsökkentés a számlájában?

A 10%-os rezsicsökkentést az egyes energetikai tárgyú árszabályozással összefüggő miniszteri rendeletek módosításáról szóló 78/2012. (XII.22.) NFM rendelet rendelte el a…

2013.02.12 Részletek

Quantum Invest Zrt

Keresek olyan embereket akik tudnának segíteni mert sajnos engem …….. a quantum invest zrt.

2012.02.06 | Eddig csatlakozott: 36 fő Részletek Csatlakozom
Bezár

Fogyasztói csoport

Erős gyanúnk van, hogy egy Kft megkárosított bennünket.
Hitelt szerettünk volna felvenni és az igen kedvező feltételek miatt szerződést kötöttünk. A kárunk több száz ezer forint, mint ahogy sokan mások mi is vissza szeretnénk követelni.
Fogyasztói jogainkat szeretnénk érvényesíteni ehhez keresünk pertársakat!
Aki tud fogyasztói csoportról, álhitelező cégről, kérem küldje el a cég nevét és címét!!!

2012.01.20 | Eddig csatlakozott: 684 fő Részletek Csatlakozom
Bezár

Hitel lehetőség elvesztése

2011.11.18-án Volks Banknak beadtam a végtörlesztéshez a hitel kérelmemet, mivel ők hírdették a legjobb kondíciókat. Amelyre, 2012.01.04 kaptam elutasító választ. Így lehetőségem sem volt ,hogy más bankkal felvegyem a kapcsolatot, most már eggyetlen bank sem hitelez számomra. Ilyen hosszú ügy intézésre nem számítottam és inkorrektnek tartom, ha én korrekt módon beadtam a hitelkérelmemet ennyi időnek kell eltelnie egy elbírálásnak.!? Kártérítést szeretnénk követelni a lehetőség elvesztése miatt.

2012.01.11 | Eddig csatlakozott: 6 fő Részletek Csatlakozom
Bezár

Lízingelt autó előtörlesztés lopás esetén

Egy lízingügylettel kapcsolatban merült fel egy pertársaság alapítása vagy annak jogossága.
2011. év augusztusában vásároltam magánszemélyként egy gépjárművet 20%-os önerővel lízingre. Sajnos az autót decemberben ellopták, így a hitelt meg kell fizetnem.
A kocsin integrált casco volt, amely a biztosítói önrész levonása után is fedezi a fennálló tartozásomat.
A lízing cég jelezte, hogy a beérkezett összegből levonja az előtörlesztési díjat és így a maradék kerül kifizetésre (ezt sajnos a hirdetmény tényleg tartalmazza, amely természetesen csak interneten érhető el).
Már beletörődtem, hogy Mo egyik legnagyobb lízingcége is hasznot kovácsol a bűnözésből, amikor egy ismerősöm jelezte, hogy a 2009. évi CLXII. törvény alapján ezt nem tehetné meg.

2012.01.05 | Eddig csatlakozott: 5 fő Részletek Csatlakozom
Bezár

Erste leasing autós hitelügyek

Autóhitel avagy Uzsora ? 2008 ban vettünk fel autó vásárlásra hitelt az Erste Banktól 2M forintot ,idén már nem tudtuk fizetni ,volt 4 hónap elmaradásunk ,az autót elvitték majd küldtek egy papírt ,hogy 3.5M Ft tal tartozunk, az autót 1.3M Ft ért fogják értékesíteni ezt ők írták…

2011.12.30 | Eddig csatlakozott: 125 fő Részletek Csatlakozom
Bezár