Kedves Látogató!

Kisebb kár érte és úgy érzi, hogy nem éri meg pereskedni? Nincs pénze pereskedni? A Pertárskereső.hu ebben segít. Keressen károsult társakat! A TV Ügyvédje riportereként többezer esetben tapasztaltam, hogy nem tudott “győzni az igazság”. Miért? Részletek...

Címke: ‘devizahitel’

Quaestor károsult vagyok!

Azt hiszem hogy az én problémám sok sőtt nagyon sok tisztességes magyar állampolgárt érint.
Nos mint ez a Quaestor botrány már évek óta köztudott és sajnos én is bele estem a megtakarított pénzem el részvényekbe fektettem és egészen a múlt hónapig pontról pontra követtem a Beva kártalanítási alap instrukciókat még két különböző részletben kifizették a befektetett és majd végül le is igazolt kötvényeim 80%át.
Amiért viszont most önhöz fordulok az a Quaestor által leigazolt maradék 20%!!
Azt szeretném tudni hogy ezen összeget hogyan milyen jogi képviselettel vagy ügyvédi segítséggel tudnám vissza perelni ??
Egyáltalán kihez és hogyan fordulhatnék??
Ehhez kérem tisztelettel az ön segítségét!!
Segítségét útba igazítását előre is köszönöm.
Tisztelettel: N. Mihály.

2016.07.26 | Eddig csatlakozott: 2 fő Részletek Csatlakozom
Bezár

Nem vagyok elégedett a forintosítással!

Megkaptam az elszámolást, próbálom kibogozni. Gyűjtőszámlás voltam, ezért még bonyolultabb az ügy. Tudja valaki, hogy a kamat és tőkefizetés mellett…

2015.05.04 | Eddig csatlakozott: 685 fő Részletek Csatlakozom
Bezár

Hitellel terhelt autó lopás

Honda típusú személyautómat ellopták Budapestena Rath György utcában az Onkológia elől.Mivel a munám autóhoz volt kötve így a munkáltatóm megszüntette a munkaviszonyomat.Autó,munka nélkül maradtam,kiskorú gyermekemet egyedül nnevelem.Ennek ellenére a Raiffaisen bank kéri a hiteltörlesztést.Kérem segítsenek!

2014.01.03 | Eddig csatlakozott: 1 fő Részletek Csatlakozom
Bezár

Nemzeti Eszközkezelő igény

A nemzeti eszközkezelönek szeretném felajánlani a lakásom de a bank nem engedi, mert fundamentával kombinált. Már sokmindenkinek megmutattam, mindenki azt mondja jogosult vagyok, csak a bank nem. Ügyvédi segítségre lenne szükségem.

2013.09.12 | Eddig csatlakozott: 1 fő Részletek Csatlakozom
Bezár

CIB Autohitel károsultak!

CIB autohitel károsultakat keresek pertársaság megalakításához.

2013.07.08 | Eddig csatlakozott: 81 fő Részletek Csatlakozom
Bezár

Unicredit deviza hitel

Pertársakat keresek illetve ügyvédet az Unicredittől 2007-ben felvett CHF hitelszerződés megtámadásához.A hitel jelenleg is rendben fizetve van , de túlzott a bank követelése.

2013.06.25 | Eddig csatlakozott: 14 fő Részletek Csatlakozom
Bezár

2 éves a Pertárskereső

Immár 2 éve működik a Pertárskereső.hu. A károsulttárs keresés lehetőségének megteremtését két dolog motiválta. Az egyik a TV Ügyvédjéhez érkezett rengeteg panasz és egy saját kátyús ügyem. A műsor, sajnos szünetel. A kátyús pert másfél év után megnyertem, ami a II. kerületi Önkormányzatnak 2x annyiba került, mintha korrekten vállalták volna a felelősséget. Azt mondták, akinek fontos, pereljen! Károsulttársakra volt szükségem. Így született meg a Pertárskereső, immár 2 éve.

2013.03.28 Részletek

Eldöntöttem: Beperlem a lakáshitelemet folyósító bankot

Sokan járunk ugyanabban a cipőben. Mára kiderült: rossz, gazdaságtalan és etikátlan szerződést kötöttünk annak érdekében, hogy fedél legyen a fejünk felett.

2013.03.26 Részletek

Devizahiteles pere: Európai döntésre vár

A Kúria mint felülvizsgálati bíróság K.Á. és társa felpereseknek Bank II. rendű alperes ellen szerződés érvénytelenségének megállapítása iránti perében meghozta a következő V É G Z É S T:

2013.02.18 Részletek

Hiteltörlesztés – zaklatással?

2012.05.21. hétfő Eljuttatta a Versenyképességi Tanácshoz a PSZÁF azt a javaslatcsomagját, amely új keretek közé helyezné a tartozásbehajtás módját. Nagyon sok panasz érkezett már a felügyelethez amiatt, mert a követeléskezelők nem megfelelő módon intézik az ügyeket. A szervezet tapasztalatai szerint a jelenlegi magatartáskódex nem elegendő. Nem ritka, hogy probléma van az ügyintézők hangnemével, a hatályos jogszabályok alapján azonban a hangnem miatt nem szankcionálhat a hatóság. >>>

2012.05.21 Részletek