Kedves Látogató!

Kisebb kár érte és úgy érzi, hogy nem éri meg pereskedni? Nincs pénze pereskedni? A Pertárskereső.hu ebben segít. Keressen károsult társakat! A TV Ügyvédje riportereként többezer esetben tapasztaltam, hogy nem tudott “győzni az igazság”. Miért? Részletek...

Címke: ‘CHF’

Erste Bank devizahitel-károsultjai jelentkezzenek!

Kedves Károsulttársak! Olyan közösséget szervezek, akik egyetértenek az alábbiakkal, elfogadják azokat: – A felvett hitelt vissza kell fizetni. – Peren…

2014.06.10 | Eddig csatlakozott: 73 fő Részletek Csatlakozom
Bezár

Hol fogsz lakni néhány év múlva?

A gazdasági világválságnak vége van már egy ideje. Az eredményt saját bőrünkön érezzük, eltűnt a pénz, a hitel a piacról…

2014.04.15 Részletek

UCB devizahitellel kapcsolatban

UCB Ingatlan Hitel Zrt.-nél törlesztő devizahiteles ügyfelek, akik nem értenek egyet a bank eljárásaival (THM, tranzakciós díjak, kezelési költségek, hitel felmondás, hitel eladás faktor cégnek stb.)

2013.12.09 | Eddig csatlakozott: 25 fő Részletek Csatlakozom
Bezár

Unicredit deviza hitel

Pertársakat keresek illetve ügyvédet az Unicredittől 2007-ben felvett CHF hitelszerződés megtámadásához.A hitel jelenleg is rendben fizetve van , de túlzott a bank követelése.

2013.06.25 | Eddig csatlakozott: 14 fő Részletek Csatlakozom
Bezár

Pert nyert két devizahiteles

Két devizahiteles polgári peres eljárásában hirdetett ma ítéletet a Debreceni Törvényszék. Mindkét ügyfél jelzálog típusú hitelkölcsön-szerződéssel rendelkezett, amelyeket 2007-ben, illetve 2008-ban kötöttek.

2013.04.12 Részletek

Eldöntöttem: Beperlem a lakáshitelemet folyósító bankot

Sokan járunk ugyanabban a cipőben. Mára kiderült: rossz, gazdaságtalan és etikátlan szerződést kötöttünk annak érdekében, hogy fedél legyen a fejünk felett.

2013.03.26 Részletek

CHF hitel rögzített árfolyam -AXA Bank

AXA Bank rögzített árfolyam megállapodás után nem a megállapodásban szereplő összeget követeli,hanem 20ezer forinttal többet,hivatkozva arra,hogy a kamatok emelkedtek. Ezt nem tudom értelmezni.A PSZÁF ügyfélszolgálatán a telefonos kolléga állítása szerint jogszerűen járnak el,de ő sem tudta érthetően elmagyarázni,hogy ennek mi az alapja…

2013.01.14 | Eddig csatlakozott: 4 fő Részletek Csatlakozom
Bezár

Hitelfedezeti biztosítás nem fizetett halálesetnél

A deviza alapú jelzálog hitelheztartozó hitelfedezeti és életbiztosítás halál esetén a biztosítási kártérítési összeg megtagadása!

2012.12.13 | Eddig csatlakozott: 4 fő Részletek Csatlakozom
Bezár

Árfolyamrögzítés tapasztalatai

Sokan indulnak neki június 1-től, hogy az “árfolyamrögzítéses” megoldással megpróbáljanak könnyíteni hitel-terheiken. Vajon miért olyan alacsony az érdeklődés? Kérem ossza meg tapasztalatait! Önnek mennyivel lesz kevesebb a törlesztője?

2012.05.31 | Eddig csatlakozott: 6 fő Részletek Csatlakozom
Bezár